Публикации пользователя

Гематологія - Третяк Н.М. - Навчальний посібник

На фото Гематологія - Третяк Н.М. - Навчальний посібник Год выпуска: 2006 Автор: Третяк Н.М. Жанр: Гематологія Формат: DjVu Качество: Отсканированные страницы Описание: У навчальному посібнику «Гематологія» з урахуванням сучасних досягнень гематологічної науки представлено дані про етіологію, патогенез, діагностику, диференційну діагностику, клінічний перебіг та лікування таких захворювань системи крові як анемії, гемобластози, геморагічні хвороби. Наведено критерії диференційної діагностики захворювань терапевтичного, онкологічного, хірургічного та інших профілів медицини. При написанні розділів терапії враховано сучасні досягнення країн Європи та США в гематології.

Медична біологія - Пішак В.П. - Підручник

На фото Медична біологія - Пішак В.П. - Підручник Год выпуска: 2005 Автор: В.П. Пішака, Ю.І. Бажора Жанр: Біологія Формат: PDF Качество: OCR Описание: У першому розділі підручника «Медична біологія» розглядаються молекулярно-генетичний, клітинний та онтогенетичний рівні організації життя з урахуванням специфіки організму людини, біології клітини, розмноження та основи генетики людини. Матеріал викладено таким чином, щоб отримані знання були тісно пов'язані з подальшим вивченням спадкової патології на теоретичних та клінічних кафедрах і могли бути використані лікарем в його практичній діяльності.

Оперативна гiнекологiя - Запорожан В.М. - Практичний порадник

На фото Оперативна гiнекологiя - Запорожан В.М. - Практичний порадник Год выпуска: 2008 Автор: Запорожан В.М. Жанр: Гiнекологiя Формат: DjVu Качество: Отсканированные страницы Описание: У практичному пораднику «Оперативна гiнекологiя» наведені основні принципи гінекологічної хірургії, характеристика інструментарію, шовного матеріалу, описано методики найбільш важливих операцій, що сприятиме систематизації знань і навичок лікаря-гінеколога. Сучасний акушер-гінеколог має опанувати навики репродуктивного ендокринолога, перинатолога, колоректального хірурга, урогінеколога, гінекологічного онколога, уролога, мамолога і водночас працювати як сімейний лікар, що за умов сучасної високотехнологічної та доказової медицини майже неможливо.